Afspraak maken

Afspraken

Wij vragen afspraken bij voorkeur online te maken. Indien u toch graag telefonisch een afspraak maakt kan dit voor 11u ‘s morgens op het nummer 03/315.85.11.

Om iedereen de kans te geven om op korte termijn terecht te kunnen bij de dokter van keuze zullen er dagelijks  consultatie-uren voorbehouden blijven tot de dag zelf. Als ook deze uren zijn ingevuld, wil dit zeggen dat er dezelfde dag énkel nog plaats is voor dringende zaken en dit na overleg door de praktijkassistente of verpleegkundige. Voor niet dringende zaken, kijkt u dan best op één van de volgende dagen. Kijk of bel dus tijdig als uw medicatie bijna op is. Voor voorschriften en attesten moet steeds een afspraak gemaakt worden.

U maakt per persoon een afspraak. Indien u dus met meerdere personen komt, maakt u meerdere afspraken.

Wachtdienst

Tijdens weekdagen na 18u kan u voor dringende medische probemen de arts van wacht in regio Hoogstraten bereiken op 014 410 410.

Tijdens weekends en feestdagen (vrijdag 20u tot maandag 8u) neemt u contact op met de huisartsenwachtpost in Turnhout via 014 410 410. Meer info vindt u via www.wachtpost.be.

Een afspraak maken kan eenvoudig online

Identiteitskaart meenemen?

Wij bewaren en onderhouden uw elektronisch medisch dossier. Hiervoor verbinden wij uw dossier elke keer dat u langskomt met e-health, een online platform beheerd door de overheid. Hiervoor hebben we uw toestemming nodig. Deze geeft u door uw identiteitskaart of bij kinderen de ISI plus kaart af te geven aan het begin van de consultatie. Zo beschikken alle hulpverleners op het juiste moment over de juiste informatie.

Huisbezoeken

Huisbezoeken gebeuren enkel op medische indicatie (dit wil zeggen dat u om een medische reden niet tot de praktijk kan komen) en worden voor 10u ’s morgens telefonisch aangevraagd.

Patiëntenstop

Omwille van de drukte zijn wij helaas al enige tijd genoodzaakt een patiëntenstop in te voeren. Deze beslissing nemen we niet graag, maar is helaas nodig om een goede kwaliteit van zorg te kunnen blijven garanderen. Wij herbekijken dit regelmatig en van zodra er verandering mogelijk is verneemt u dit via de website.

Terbeeksestraat 20 - 2321 Meer I Tel.: 03 315 85 11