Wijziging artsenteam

Vanaf half december nemen Dokter Inge Cools en Dokter Margot Verheyen afscheid van Medisch Centrum Noord. Vanaf 2020 bouwen zij samen aan een nieuwe praktijk in hun thuisregio. Zij willen alle patiënten hartelijk danken voor het vertrouwen. 

Dokter Dominique Vermander zal vanaf april 2020 terug werken in zijn praktijkruimte te Meersel-Dreef, in samenwerking met Medisch Centrum Noord.

Dokter Joosje Molenaar heeft haar opleiding succesvol afgerond en zal werken bij Medisch Centrum Noord tot en met eind maart 2020. 

Dokter Laetitia Vermander is hard aan het werken aan haar herstel en hoopt deeltijds te kunnen herstarten vanaf december 2019. Aangezien haar medische toestand nog onvoorspelbaar is, zal haar agenda pas open gezet worden ’s morgens. 

Warme oproep!

Een warme oproep aan u allen. Er is een groot artsentekort in België, in het bijzonder in de landelijke regio’s en zeker ter hoogte van onze mooie grensstreek. We zijn op zoek naar huisartsen die samen met ons Medisch Centrum Noord verder willen uitbouwen tot een stabiele bloeiende praktijk. We willen daarom vragen om uw oor te luisteren te leggen, geef gerust onze gegevens (www.medischcentrumnoord.be) door als u iemand kent die huisarts is/studeert en die nog op zoek is naar een praktijk. Samen kunnen we bouwen aan de toekomst van onze praktijk!

Terbeeksestraat 20 - 2321 Meer I Tel.: 03 315 85 11