Bericht van Dr. Laetitia Vermander

Beste mensen, 

Bedankt voor jullie lieve wensen, mooie kaartjes en bezorgdheid. Bij deze een beetje meer informatie. Ik ben thuis omdat ik al een hele tijd sukkel met ernstige pijn in mijn onderbuik, pijn waardoor ik niet lang kan zitten, staan of stappen. Deze pijn is de laatste weken veel erger geworden en daar is een duidelijke reden voor.

Philippe en ik verwachten namelijk ons eerste kindje. Ondertussen zijn we 14 weken ver in de zwangerschap en met het kindje is alles alvast helemaal in orde. Als alles goed gaat, mogen wij op 7 juli een prinsesje verwelkomen.

Voor de periode van mijn zwangerschapsverlof hebben we een hele fijne vrouwelijke arts gevonden die ons team zal versterken tijdens mijn afwezigheid. Voor nu zijn we nog heel erg op zoek naar een collega die zou kunnen komen helpen. Desalniettemin hoop ik zelf zo snel mogelijk terug te zijn, maar ik mag voorlopig nog niet veel doen van de artsen. 
We werken heel hard om samen toch de beste zorg te blijven garanderen. Graag zouden we willen vragen om niet dringende zaken zoals preventieve onderzoeken even uit te stellen tot na de winter/griepprik. Bedankt voor jullie begrip en ik kijk er naar uit om terug te komen. 

Laetitia Vermander

Terbeeksestraat 20 - 2321 Meer I Tel.: 03 315 85 11